Twintig dinofeestjes per dag

dinofeestjes

ZWOLLE / Dinoland laat zien dat je als educatief themapark ook zonder subsidie succesvol kunt zijn.

Onder een grote beigekleurige luifel graven Siebe (4) en Douwe (6) een dino-skelet uit. Formeel moeten ze het zand langzaam met een kwastje wegvegen – net als echte paleontologen. Maar dat gaat Siebe te traag. Met twee handen schept hij driftig zand opzij.

Twee meter verderop graaft Johan van Dijkhuis (46) met zijn zoontje Kalle (3) eveneens mee. ‘Ik heb hier nog een groot bot gevonden. Is dit nou z’n hoofd of z’n staart?’ Kalle tuurt naar het plaatje. Hij heeft vanochtend speciaal zijn dino-onderbroek en dino-hemd aangetrokken.

Dinoland in Zwolle is gevestigd op het terrein van het voormalige themapark Ecodrome.

Lees verder bij Elsevier Premium of in Blendle

Getagged , , ,
%d bloggers liken dit: