Datacenter wordt AZC

moerland

Vraag aan pandeigenaar/verhuurder Huug Moerland (59) wat er allemaal moest gebeuren om het datacentrum en kantoorpand om te bouwen tot opvang voor het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA), en er volgt een eindeloze reeks. Extra vluchtdeuren in alle kantoren van COA-medewerkers. Een aparte ruimte voor de beveiligde servers die toegang hebben tot justitiesystemen. Een sleutelplan waarin per ruimte is bepaald of de binnenkant van de deur een knopje moet hebben. Vernieuwde elektra en stoppenkasten zodat op elke kamer straks een ijskast en waterkoker kunnen staan. En een legionellabeheersplan waarbij alle kranen geregeld worden opengezet, doorgespoeld en monsters van het water worden genomen.

Lees verder bij Elsevier Premium (€)

Getagged , , , , ,
%d bloggers liken dit: