Bedankt Q, hallo Elsevier!

Na twee hele leuke jaren bij Quote, is het moment daar om de overstap naar Elsevier te maken. In Quote september 2013 valt nog een verhaal te lezen dat ik heb gemaakt over de jongens van ID&T. Ik ben Stutterheim en consorten heel dankbaar dat ze zoveel ruimte en medewerking hebben verleend aan een journalist van een blad waarmee ze nu niet bepaald een warme band hadden. Verder heb ik mijn portfolio op deze site weer geupdate, onder andere met een verhaal over de rol van de banken in de vastgoedcrisis dat ik samen met collega Stefan Vermeulen heb geschreven.

Ik heb hele mooie dingen mogen maken, inspirerende ondernemers leren kennen en enorm veel vrijheid gehad om het blad en site te mogen vullen met mijn eigen ideeën. Maar ik heb eveneens heel veel zin om mijn tanden in meer maatschappelijke onderwerpen te zetten en voel me enorm vereerd dat ik ben gevraagd om een waanzinnig goeie redactie te mogen komen versterken ♥

%d bloggers liken dit: