Studentenluis 2011

Toch nog een update: vandaag moest ik naar de Q-redactie, in m’n weekje vakantie, dus ik voelde wel enige achterdocht… En op de redactie stond Theo Dersjant op me te wachten om de Studentenluis 2011 uit te rijken, de prijs voor het beste interview gedaan door een student. Ik ben er heel erg blij mee (immers, Pauw & Witteman hebben De Luis gewonnen, dus dat is goed gezelschap…), maar stond wel even met m’n mond vol tanden.

De prijs was voor mijn interview met Richard Korver in Nieuwe Revu, HIER te lezen.

Ik ben heel trots en dankbaar dat ik dit interview voor Nieuwe Revu mocht maken en ook blij dat ik alle opgedane skills nu fijn mag demonstreren bij Quote (bedankt voor de borrel). Er is nog heel veel te leren en ik zal ongetwijfeld nog vaak op m’n plaat gaan, maar deze krijgt een mooie plek op de schoorsteen!

Getagged , ,
%d bloggers liken dit: