”Terrorist in toga”: portret van Gerard Spong

Onlangs verscheen in de Nieuwe Revu een van de laatste artikelen van mijn hand. Ik ging hiervoor op pad met Gerard Spong. Lees HIER het verhaal dat ik over die dag schreef.

Ik dank Spong heel erg voor zijn uiterst open houding. Bovendien is hij een man die staat voor wat hij zegt, in tegenstelling tot sommige advocaten die harde uitspraken doen maar die later niet terug willen lezen. Op de plank ligt nu n0g een back up-artikel voor als er iets tussenuit valt (wellicht ergens de komende weken in de Revu te lezen). Zelf ben ik sinds gisteren begonnen bij Quote. Ik neem met pijn in m’n hart afscheid van mijn eerste liefde Revu en ben dankbaar voor alle kansen. Maar ik ben ook heel blij met deze nieuwe uitdaging!

Getagged , , ,
%d bloggers liken dit: