Aan het afstuderen! En drie nieuwe artikelen

Noem het studiebollengedrag, noem het streberigheid, noem het liefhebberij en een eeuwige honger naar kennis. Maar binnenkort ben ik officieel voor de 3e keer Master of Arts. Naast Neerlandica en Religiewetenschapper, ben ik dan afgestudeerd Journalist. Niet dat ik ook maar aan een feestje toekom, want er liggen nog stapels essays en bergen werk voor Fanack en Revu te wachten.

Maar speciaal vandaag dus ook 3 artikelen, om de 3e studie te vieren en de stilte een beetje te compenseren:

Lees HIER het artikel dat ik voor Revu schreef over de loverboyhype.

Lees HIER mijn nieuwsinterview met Richard Korver, die de slachtoffers van Robert M. bijstaat.

En lees HIER het coververhaal over de Tattoo Killers.

Getagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
%d bloggers liken dit: