Mensen die in je verleden graven

Onlangs zat ik met vrienden W en GJ in de trein naar Parijs. W had zojuist een promotie gekregen als ambtenaar aan het ministerie. “Zou je niet de politiek ingaan?”, vroeg GJ belangstellend aan W, die niet bepaald wars is van politiek engagement.

“Wat me zo vervelend lijkt”, verzuchtte W, “is dat er dan allemaal mensen zoals Nik zijn die in je verleden gaan graven. Dus nee, ik blijf liever achter de schermen werken.”

Lees HIER het profiel dat ik samen met Wouter maakte over Yvon Jaspers (de meeste credits zijn voor hem) en zie HIER het profiel dat ik schreef over Fred Teeven (een boevenvanger als staatssecretaris). Wat trouwens het artikel niet haalde, maar wel gehoord: Fred Teeven schijnt goed te kunnen zoenen (en ik kan nu nooit meer normaal naar die man kijken ;))

Getagged , , ,
%d bloggers liken dit: