Nieuwe artikelen en Fanack.com

Soms komen er projecten voorbij waar je dusdanig in gelooft dat je er heel graag deel vanuit wil maken. Per 1 maart ga ik, naast mijn werk voor Nieuwe Revu en docentschap aan de RUG, ook aan de slag voor Fanack.com, een encyclopedische website over het Midden-Oosten die straks in het Engels en Arabisch tegelijk online gaat. Ik voel me zeer vereerd dat ik er deel vanuit mag maken en ben tegelijkertijd ook dankbaar voor de coole dingen die ik voor Nieuwe Revu mag doen en vind het hartstikke leuk om weer les te geven.

Ik heb ook weer wat nieuwe artikelen gepost. HIER kun je lezen over kortingssite Groupon, het snelst groeiende bedrijf ter wereld. En samen met collega Lars Meijer heb ik geprobeerd bij verschillende hypotheekverstrekkers geld los te peuteren. Lees HIER over onze belevenissen en zie gelijk de tacky foto’s waarop we poseren als fictief verliefd stelletje 😉

Deze week in Nieuwe Revu een verhaal over pornosterren die bijbeunen als hotelprostituee, inclusief groot interview met Wilders en leuk verhaal van collega John den Braber die met Blof op pad ging. Dus koopt allen dat blad gewoon!

Getagged , , , , , ,
%d bloggers liken dit: