Docent, Hells Angels en de wietpas

Weer een klein update: de scriptie is bijna af, hij moet alleen nog eenmaal herschreven worden (alle 227 pagina’s). Dat zal helaas in de avonduren moeten gebeuren want vanaf volgende week werk ik een dag in de week als universitair docent aan de RUG (inleiding Medialandschap) en vier dagen bij Nieuwe Revu. Ik moet voor mijn studie nog stage lopen, maar mag mijn freelance werk laten tellen. Maar omdat ik graag meer wil weten over hoe het maken van tijdschriften precies in elkaar steekt, zal ik de komende maanden veel op de redactie zijn.

KLIK HIER voor het artikel over de Hells Angels dat ik samen met Wouter Laumans heb geschreven. En KLIK HIER voor het artikel over de wietpas (die er gelukkig niet gaat komen, als je de deskundigen mag geloven).

Getagged , , , , , ,
%d bloggers liken dit: